A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Відділ соціального захисту населення

Створюємо безбарʼєрне суспільство, щоб кожна людина в Україні майбутнього почувала себе комфортно, — Назар Танасишин

Заступник Міністра соціальної політики України Назар ТАНАСИШИН озвучив проблеми й загрози, з якими зіткнулися люди з інвалідністю в Україні через повномасштабне вторгнення росії у межах 16-ї сесії Конференції держав-учасниць Конвенції про права осіб з інвалідністю. Він також розповів про системні кроки Мінсоцполітики, спрямовані на підтримку осіб з інвалідністю та захист їхніх прав.

12:05 14.06.2023

ОЗДОРОВЛЕННЯ ТА ВІДПОЧИНОК-2023: ДЕРЖАВА ПЕРЕРАХУЄ БАТЬКАМ КОШТИ НА ЗАКУПІВЛЮ ПУТІВОК

Друзі, продовжуємо рубрику #ЯкЦеПрацює. Сьогодні детальніше розповімо про те, хто зможе отримати кошти для придбання путівок на оздоровлення та відпочинок дітей за рахунок держави за принципом “гроші ходять за дитиною”?

22:01 31.05.2023

Тендер на закупівлю «Пакунка малюка» проведено: усі родини отримають допомогу від держави вчасно

При народженні дитини кожна сімʼя має право на отримання одноразової допомоги «пакунок малюка»* у натуральній або грошовій  формі. Для реалізації цієї програми у бюджеті на 2023 рік закладено понад 1,4 млрд грн: на закупівлю «пакунків» й  на надання грошової компенсації родинам за невикористані «пакунки».

11:30 25.04.2023

Мінсоцполітики готує необхідну інфраструктуру для впровадження обов’язкового накопичувального рівня пенсійної системи, - Оксана Жолнович

Міністерка соціальної політики Оксана Жолнович в ефірі національного телемарафону «Єдині новини» 24 квітня 2023 року відповіла на запитання про запровадження накопичувальної пенсійної системи.

11:28 25.04.2023

Забезпечення ДЗР потерпілих від нещасного випадку на виробництві та від професійного захворювання здійснюватиме Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю

Чинне законодавство визначає, що потерпілі на виробництві мають право на забезпечення протезуванням, ортезуванням, допоміжними засобами реабілітації (ДЗР), певними медичними виробами, фінансування яких здійснюється за рахунок державного бюджету.

09:03 10.04.2023

Мінсоцполітики запрошує на вебінар «Надання соціальних послуг за рахунок державних коштів - що потрібно врахувати?»

Міністерство соціальної політики 11 квітня 2023 року проведе вебінар на тему «Надання соціальних послуг за рахунок державних коштів - що потрібно врахувати?».

10:17 03.04.2023

Цифровізовано реєстрацію надавачів соціальних послуг завдяки новій підсистемі ЄІССС

Мінсоцполітики продовжує цифровізовувати соціальну сферу та послуги задля зручності громадян та ефективності роботи працівників органів соцзахисту, а також з метою усунення корупційних ризиків. Зокрема, впроваджує Реєстр надавачів та отримувачів соціальних послуг (Реєстр), який є підсистемою Єдиної інформаційної системи соціальної сфери (ЄІССС). 

07:58 31.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь