A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Відділ соціального захисту населення

Нові можливості добровільної участі в пенсійному страхуванні - представлено роботу нового цифрового сервісу

29 березня, в рамках прес-брифінгу, Міністерка соціальної політики Оксана Жолнович, заступниця Керівника Офісу Президента Юлія Соколовська та голова правління Пенсійного фонду України Євгеній Капінус представили роботу нового цифрового сервісу добровільної участі в пенсійному страхуванні.

07:51 31.03.2023

Оксана Жолнович: Мінсоцполітики збільшило розмір компенсації вартості протезів, та всіх інших засобів реабілітації, на 27,5%

Міністерство соціальної політики приділяє особливу увагу забезпеченню громадян реабілітаційними послугами та допоміжними засобами реабілітації, що є особливо актуальним під час повномасштабної війни, коли значна кількість людей отримує важкі поранення та травми внаслідок воєнної агресії росії. 

09:16 09.03.2023

Оксана Жолнович розповіла на засіданні Уряду про результати впровадження першої черги ЄІССС

«Першу чергу Єдиної інформаційної системи соціальної сфери успішно впроваджено», – заявила Міністерка соціальної політики Оксана Жолнович під час доповіді на засіданні Уряду про результати реалізації експериментального проекту щодо запровадження першої черги Єдиної інформаційної системи соціальної сфери (ЄІССС).

14:05 20.02.2023

Уряд спрямував кошти на погашення заборгованості по страхових виплатах потерпілим від нещасного випадку на виробництві

У зв’язку з припиненням Фонду соціального страхування України (ФССУ) та непроведенням ним страхових виплат за грудень 2022 р. потерпілим на виробництві, деякі громадяни не змогли вчасно отримати належні кошти на оплату таких соціальних послуг, як спеціальний медичний догляд, побутове обслуговування, технічні та інші засоби реабілітації тощо.

14:04 20.02.2023

Оксана Жолнович презентувала флагманський проєкт Мінсоцполітики на засіданні Ради безбар’єрності

Міністерка соціальної політики України Оксана Жолнович взяла участь у засіданні Ради безбар’єрності, під час якого був розглянутий проєкт плану заходів на 2023-2024 роки з реалізації Національної стратегії створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року. Стратегія була розроблена з ініціативи першої леді України Олени Зеленської.

09:53 17.02.2023

Які послуги доступні для ВПО онлайн?

Держава постійно працює над цифровою доступністю послуг для громадян, у тому числі для внутрішньо переміщених осіб (далі – ВПО). Станом на 24.01.2023 року на обліку ВПО перебуває майже 5 млн людей.

11:11 27.01.2023

Варто знати: які страхові виплати призначатимуть та виплачуватимуть органи Пенсійного Фонду

У зв’язку з приєднанням Фонду соціального страхування України до Пенсійного фонду України уповноваженим органом в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування наразі є Пенсійний Фонд України. Тому для вирішення питань з призначення, перерахування та здійснення страхових виплат із відшкодування шкоди, заподіяної потерпілому внаслідок нещасного випадку на виробництві та/або професійного захворювання або особам, які мають право на страхові виплати в разі смерті потерпілого, з 1 січня 2023 року необхідно звертатися до органів Пенсійного фонду України. 

11:55 10.01.2023

Лікарняні у 2023 році – Що змінилось?

З 1 січня 2023 р. Пенсійний фонд України є уповноваженим органом управління в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та від нещасного випадку на виробництві

11:29 09.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь