Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні близько 1години ночі сталась пожежа нежитлового приміщення у селі Ширяєве.

Сьогодні близько 1години ночі сталась пожежа нежитлового приміщення у селі Ширяєве.

Сьогодні близько 1години ночі сталась пожежа нежитлового приміщення у селі Ширяєве. На виклик приїхали пожежні команди ДСНС, Новослобідської сільської ради, ПП “Карла Маркса 2”. Ліквідувати пожежу вдалось тільки під ранок. Завдяки злагодженим та професійним діям пожежних команд пожежі не вдалось розповсюдитись на прилеглі будівлі та житло. Людські жертви відсутні, постраждала будівля та майно, яке було всередині. Причину загоряння встановлюють. Але зважаючи на те, що будівля не житлова, скоріш за все це може бути необережне поводження з вогнем або кинутий недопалок. Розпочався опалювальний період, Новослобідська сільська рада просить населення бути обачними з вогнем та опалювальними приладами, дотримуватись елементарних правил безпеки та поводження з вогнем!

15:29 12.11.2020

Аварійна ситуація

Аварійна ситуація

У зв'язку з аварійною ситуацією , що склалась на автодорозі за напрямком с. Бунякине через аварійні, сухостійні, фаутні, вражені омелою дерева, скарг населення, на позачерговому засіданні комісії ТЕБ та НС Новослобідської сільської ради була створена комісія у складі представників сільської ради, філії " Кролевецький РЕМ" АТ " Сумиобленерго", ДП " Путивльський агролісгосп", Департаменту захисту довкілля та енергетики Сумської ОДА. Комісія 10.11.2020 виїхала на місце, обстежила дерева та прийшла до висновку , що дерева перерослі,несуть загрозу життю людей, навісають над лінією електропередач та підлягають ліквідації. Роботи почнуться після узгоджень із РЕСом , відключивши лінію від струму орієнтовно з 20.11.2020. Просимо населення поставитись із порозумінням за тимчасові незручності.

14:58 10.11.2020

Подяка за працю відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини!

Подяка за працю відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини!

Дякуємо, голові Путивльської районної державної адміністрації Сергію САВЧЕНКО, за високу оцінку нашої наполегливої праці відділом культури, туризму та охорони культурної спадщини Новослобідської сільської ради! Для нас це стимул для подальшого розвитку! Переконані, що адміністравивна реформа, не тільки не завадить розвитку культури, туризму, бібліотечної та музейної справи нашої громади, а й дозволить нарощувати темпи розвитку!

12:00 09.11.2020

Консультує служба зайнятості Сумщини: 5 речей, які треба знати про трудові книжки

Консультує служба зайнятості Сумщини: 5 речей, які треба знати про трудові книжки

Світ діджиталізується. На часі – перехід від паперових до електронних трудових книжок. Поки що паперова трудова книжка залишається основним документом про трудову діяльність працівника і вона ж уможливлює реалізацію певних його прав.

11:07 06.11.2020

Податкова Сумщини закликає платників  отримувати інформацію з першоджерела та звітувати дистанційно

Податкова Сумщини закликає платників отримувати інформацію з першоджерела та звітувати дистанційно

Головне управління ДПС у Сумській області нагадує, що все про сервіси податкової, анонси, роз’яснення, коментарі фахівців та інша корисна інформація міститься на офіційних сторінках Державної податкової служби, а саме:

14:56 05.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь