Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всеукраїнська акція "16 днів проти насилля"

Всеукраїнська акція "16 днів проти насилля"

25 листопада у нашій країні стартувала Всеукраїнська акція "16 днів проти насилля". Новослобідська громада не могла залишитися осторонь такої надзвичайно актуальної у наші дні акції. На виконання розпорядження сільського голови щодо проведення заходів у рамках акції ЦДЮТ Новослобідської громади 30 листопада було проведено територіальний конкурс малюнків "Світ має бути без насильства".

18:46 30.11.2020

16 днів проти насильства

16 днів проти насильства

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

17:54 30.11.2020

Найтяжча смерть - це від голоду...

Найтяжча смерть - це від голоду...

«Найтяжча смерть- це смерть від голоду, так стверджують старі люди і застерігають молоді покоління- не дай Боже вам пережити те, що перенесли ми…" Так, ми не бачили голоду, але те, що ми чуємо зі спогадів, дізнаємося з документів чи літератури примушують нас відчути жахи 1932-1933 років в Україні. Як же сталося, що земля, яка могла прогодувати півсвіту, стала братським цвинтарем для мільйонів своїх синів і дочок, уся провина котрих полягала тільки в тому, що вони були хліборобами?

00:29 28.11.2020

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями.

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями.

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

15:30 26.11.2020

Запали свічку пам’яті у своєму вікні!

Запали свічку пам’яті у своєму вікні!

«Свічка, що мерехтить у вікні», запалена о 16:00 наприкінці листопада кожного року – це традиція важлива не лише для пам'яті про Голодомор. Вона єднає нас, творить націю і робить сильнішими.

02:38 26.11.2020

семінар «Користування сервісом ZOOM та планування відео-конференцій»

семінар «Користування сервісом ZOOM та планування відео-конференцій»

Працюємо за запитом. В умовах карантину, під час дистанційного та змішаного навчання все більшої актуальності набувають такі форми організації освітнього процесу в освітніх закладах, як відео-уроки, вебінари та веб-конференції. Одна з програм, що забезпечує можливості для організації онлайн-навчання та має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, є безкоштовною та дозволяє проводити 40-хвилинні конференції за участі до 100 учасників є програма ZOOM.

10:31 25.11.2020

Стоп насильство-Я маю право! Знаю!

Стоп насильство-Я маю право! Знаю!

Дію! Захищаю! Насильство в сім’ї та за ознакою статі нажаль є актуальною проблемою сьогодення. Зазвичай жертвами домашнього насильства є жінки та діти.

19:07 24.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь