Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

9 грудня 2020: Міжнародний день боротьби з корупцією

9 грудня 2020: Міжнародний день боротьби з корупцією

   У цей день 9 грудня 2003 року в мексиканському місті Мерида була відкрита для підписання Конвенція ООН проти корупції (прийнята Генеральною асамблеєю ООН 31 жовтня 2003 року). Цей міжнародний договір передбачає заходи щодо попередження корупції, покарання винних, а також механізми міжнародного співробітництва в боротьбі з нею.

23:08 09.12.2020

Поліцейський офіцер громади

Поліцейський офіцер громади

Минулого року МВС України дало старт новому проекту «Поліцейський офіцер громади». Мета проекту - забезпечення кожної ОТГ офіцером поліції. Поліцейський офіцер громади - це офіцер поліції, який орієнтований на вирішення безпекових проблем саме своєї територіальної громади.

00:20 09.12.2020

Акція «16 днів – проти насильства»

Акція «16 днів – проти насильства»

В рамках проведення акції «16 днів – проти насильства» хотілось би продовжити тему домашнього насильства . Домашнє насильство зазвичай асоціюється виключно із застосуванням фізичної сили. Але насправді набагато частіше люди стають жертвами економічного насильства в сім’ї. Що ж таке економічне насильство і як його розпізнати ?

14:43 08.12.2020

Публічна кадастрова карта України, що це?

Публічна кадастрова карта України, що це?

Відділ земельних ресурсів та екології Новослобідської сільської ради продовжує інформувати населення Новослобідської громади про найбільш актуальні земельні питання.

13:40 08.12.2020

День місцевого самоврядування

День місцевого самоврядування

Сьогодні країна відзначає День місцевого самоврядування. Вже другий рік поспіль у Новослобідській громаді організовуються та проводяться заходи із залученням дітей закладів загальної середньої освіти та представників влади громади. Така співпраця і взаємодія вже стали доброю традицією у нашій Новослобідській ОТГ. Тиждень заходів, приурочених до Дня місцевого самоврядування розпочато незвичайно. Епідеміологічна ситуація у країні внесла свої корективи. Безпека дітей - найголовніше. Тому тиждень розпочато онлайн екскурсією "Хто є хто у нашій громаді". Учні 9-11 класів Князівського, Мазівського, Новослобідського, Юр'ївського НВК ознайомилися у онлайн форматі зі структурними підрозділами усіх сфер життєдіяльності громади, а також інформацією про те, які функції виконують служби Новослобідської ОТГ: голова, секретар, староста, працівники відділу освіти, культури, ЖКГ, фінансисти, соціальні працівники тощо. Онлайн екскурсію «Хто є хто у нашій громаді» реалізовано повністю. Наступну зустріч також буде проведено у онлайн форматі у формі гри, до якої діти мають підготувати питання і пропозиції до представників влади щодо покращення і урізноманітнення життя громади, благоустрою тощо. Сьогоднішній захід є яскравим доказом того, що влада слухає і чує дітей, що влада і діти – це партнери, і насамперед, КОМАНДА! Також у кожному закладі до кінця тижня стоятимуть "Скриньки пропозицій", в які всі бажаючі можуть додавати свої пропозиції. Влада громади поруч з дітьми і працює для них, адже діти – це майбутнє громади!

22:13 07.12.2020

7 ГРУДНЯ - МіЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ХУСТКИ

7 ГРУДНЯ - МіЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ХУСТКИ

Здавна хустка вважалась українським національним аксесуаром, який зберігає в собі старовинні традиції. Хустка є символом прихильності, любові, вірності, прощання, скорботи, оберегом і важливим ритуальним предметом. Це — невід’ємна частина української культурної спадщини.

14:48 06.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь