Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

ПАМ'ЯТКА ПЛАТНИКАМ ПОДАТКІВ

ПАМ'ЯТКА ПЛАТНИКАМ ПОДАТКІВ

3 метою оперативного інформування платників податків щодо актуальних податкових новацій створено та забезпечено функціонування електронних ресурсів податкової служби у соціальних мережах  Facebook, Telegram, Twitter та YouTube.

08:15 19.12.2020

Поліція інформує про зміни у Законодавстві України

Поліція інформує про зміни у Законодавстві України

Набрала чинність Постанова Кабінету Міністрів України «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 від 09.12.2020 № 1236.

21:24 18.12.2020

Хто сказав, що дорослі не вірять у казку?

Хто сказав, що дорослі не вірять у казку?

Хто сказав, що дорослі не вірять у казку? На вулиці зима, заметіль, холод, а в бібліотеці ялинка і свято! Незабаром Новий рік – час яскравих моментів і приємних сюрпризів. Линівська філія Новослобідської публічної бібліотеки дарує своїм читачам найголовніше, що потрібно для справжнього свята – новорічний настрій!

20:59 18.12.2020

Програмний комплекс "СОЦІАЛЬНА ГРОМАДА"...

Програмний комплекс "СОЦІАЛЬНА ГРОМАДА"...

Керівники Департаменту соціального захисту облдержадміністрації провели семір - нараду з посадовими особами новоутворених ОТГ з питань впровадження програмного комплексу «Соціальна громада».

19:21 18.12.2020

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Одне з найбільш шанованих свят – день Святого Миколая, свято захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує усім віру, вселяє у душі світлі почуття, надихає творити добро.

16:48 18.12.2020

Сьогодні відбулась онлайн зустріч з Сумським регіональним офісом Програми «U-LEAD з Європою»

Сьогодні відбулась онлайн зустріч з Сумським регіональним офісом Програми «U-LEAD з Європою»

Сьогодні відбулась онлайн зустріч з Сумським регіональним офісом Програми «U-LEAD з Європою». Мета зурічі - консультація на тему: "Підготовка проектної заявки на конкурс Українського культурного фонду для Новослобідської громади. ОНЛАЙН" . Головним спікером був ГРИГОРІЙ ПЕРЕРВА - експерт з підготовки проєктів Програми «U-LEAD з Європою» . Від Новослобідської громади - ТЕТЯНА ЛУЧАНІНОВА - начальник культури, туризму та охорони культурної спадщини та МАРІЯ СЕРПЕНІНОВА - головний спеціаліст віддіду фінасів та економічного розвитку. Зустріч була активною з двох сторін та сподіваємось плідною для просування та втілення в життя проєкту!

12:06 18.12.2020

Про проведення спільної наради з ВПС «НОВА СЛОБОДА»

Про проведення спільної наради з ВПС «НОВА СЛОБОДА»

З метою повного та якісного забезпечення соціальних пільг та гарантій учасників війни, учасників бойових дій, членів сімей загиблих та безвісти зниклих прикордонників, у зв’язку з реформуванням територій територіальних громад, відбулась нарада з керівництвом підрозділу ВПС «Нова Слобода» в ході якої були обговорені питання, щодо виконання органами місцевого самоврядування наданих повноважень у сфері соціального захисту населення. Було обговорено, що в сільській раді діють програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців Новослобідської сільської ради та програма соціального захисту населення, відповідно до яких надаються соціальні гарантії.

20:27 16.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь