Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Силами працівників КП "Турбота" та опалювачів проведено ремонт водогону

Силами працівників КП "Турбота" та опалювачів проведено ремонт водогону

Протягом робочого тижня з 18.01 2021 по 22.01.2021 на території села Нова Слобода силами працівників КП "Турбота" та опалювачів Новослобідської сільської ради проведено ремонт водогону по вулиці Першотравневій: усунено прорив водопроводної мережі , проведено заміну глибинного насосу, відремонтовано водонапорну вежу, аварійний прорив водогону. Усунено аварійний прорив на центральному водогоні по вулиці Велика.

21:22 22.01.2021

АГРАРІЇ СУМЩИНИ ОТРИМАЛИ 66,2 МЛН ГРИВЕНЬ З ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ ЗА ПРИДБАННЯ ТЕХНІКИ ВІТЧИЗНЯНОГО ВИРОБНИЦТВА

АГРАРІЇ СУМЩИНИ ОТРИМАЛИ 66,2 МЛН ГРИВЕНЬ З ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ ЗА ПРИДБАННЯ ТЕХНІКИ ВІТЧИЗНЯНОГО ВИРОБНИЦТВА

Завдяки бюджетній програмі «Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників» напряму «Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва» у 2020 році аграрії Сумщини придбали 650 одиниць техніки, сільськогосподарських машин та обладнання на загальну суму 326,7 млн гривень. Це сприяло суттєвому оновленню технічної бази аграрного сектору регіону.

09:35 21.01.2021

До уваги населення!

До уваги населення!

Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 30.12.2020 № 2779 «Про встановлення тарифів на послуги з розподілу природного газу» для АТ «Сумигаз» з 01.01.2021 встановлений тариф 1,28 грн м3 без ПДВ. Водночас, із 01.08.2020 роздрібна ціна на природний газ, зокрема для побутових споживачів, вільно встановлюється між постачальником та споживачем, тобто є договірною. При цьому постачальників газу на території Сумської області, що включені до реєстру ліцензіатів Національної комісії, станом на 13.01.2021 – 61. Додатково повідомляємо, що інформація щодо процедури зміни постачальника природного газу розміщена за посиланням djek.org - покрокова відеоінструкція.

20:46 19.01.2021

Сьогодні в Новослобідській сільській раді пройшов онлайн-семінар з представниками Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги та Путивльським бюро правової допомоги в рамках реалізації проекту «Програми «Прискорення приватних

Сьогодні в Новослобідській сільській раді пройшов онлайн-семінар з представниками Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги та Путивльським бюро правової допомоги в рамках реалізації проекту «Програми «Прискорення приватних

Сьогодні в Новослобідській сільській раді пройшов онлайн-семінар з представниками Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги та Путивльським бюро правової допомоги в рамках реалізації проекту «Програми «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство» на тему «Безоплатне отримання земельної ділянки з земель державної та комунальної власності. Земельний податок». Були розглянуті нагальні питання з приводу завершення процедури приватизації та державної реєстрації земельних ділянок без звернення до суду; віку громадян, з якого вони мають право на отримання земельної ділянки у власність; пільг для сплати земельного податку для фізичних осіб, штрафу, пені та відповідальності за його несвоєчасну сплату тощо. Жодне запитання не залишилось без відповіді. Проведення онлайн-семінару покращує рівень співпраці, спрямованої на підвищення рівня правової поінформованості громадян щодо захисту своїх прав, зокрема права на безоплатну правову допомогу шляхом проведення конференцій, семінарів, круглих столів, зустрічей, тренінгів та інших заходів, метою якого є розширення доступу до безоплатної правової допомоги та поширення правової освіти і культури населення.

17:58 18.01.2021

Звіт старости Манухівського та Бояро—Лежачівського старостинських округів.

Звіт старости Манухівського та Бояро—Лежачівського старостинських округів.

Протягом тижня було проведено бесіди з мешканцями сіл з протипожежної безпеки під час опалювального сезону. Після звернення мешканця Бояро—Лежачів, було написано листа до філії« Конотопский РЕМ» про усунення проблеми енергопостачання по вул.Шкільна. Було надано продуктовий набор від церкви сім'ї с. Кружок,яка опинилася в скрутних життєвих обставинах. Здійснено ремонт електричної мережі Манухівського сільського клубу. Було розчищено вулиці обох старостинських округів від снігу ФОП Бровкін А.М . Здійснюється вирубування порослі на кладовищі с. Манухівка.Надано консультації з приводу отримання субсидій,допомоги малозабезпеченим сім'ям та із земельних питань мешканцям сіл.

10:48 16.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь