Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу "Військові обереги від Святого Миколая"

Підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу "Військові обереги від Святого Миколая"

Шановна громадо! Хочу трішки пояснити. Підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу "Військові обереги від Святого Миколая". Наші діти отримали дипломи учасників. Але це не тому, що наші діти менш талановиті, ніж переможці. Зовсім ні. Переможці визначалися кількістю лайків. Звісно, до голосування долучаються учасники, їх родичі, педагоги, громада тощо. Чим більша кількість оточення учасників, тим більша кількість . Дякуємо всім, хто підтримав наших учасників і долучився до голосування. Цього разу нашим дітям для перемоги не вистачило. Але ми знаємо, що наші педагоги і діти молодчинки, найталановитіші, найкреативніші, найкращі! Щиро вітаємо всіх учасників!

18:01 08.01.2021

Як безпечно встановити ялинку

Як безпечно встановити ялинку

Під час Новорічних та Різдвяних святкувань стрімко зростає кількість пожеж, які виникають внаслідок порушення правил пожежної безпеки при неправильному встановленні ялинок, користуванні електрогірляндами та піротехнічними виробами.

06:36 31.12.2020

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

Щиро вітаю Вас зі світлими, радісними святами, які об’єднують у собі й наше дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє, – з Новим роком і Різдвом Христовим!

04:59 31.12.2020

Навчались спеціалісти сільської ради

Навчались спеціалісти сільської ради

 З метою підвищення професіоналізму та культури, компетентності й відповідальності, оновлення професійних знань, набуття та удосконалення практичних вмінь, необхідних для виконання службових обов’язків працівники Новослобідської сільської ради пройшли навчання у Державному закладі «Сумський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій» та Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Посадові особи, за підсумками навчання успішно склали тест та отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації.

09:56 29.12.2020

Сумна новина...

Сумна новина...

Сьогодні, близько 13:00 години,  відійшла у Вічність добра і щира людина – протоієрей Отець Іоан, бувший настоятель храма  Почаївської ікони Пресвятої Богородиці в селі Князівка.  Важко повірити, що ніколи ми вже не почуємо мудрого слова, не побачимо щирої посмішки такої дорогої для всіх нас людини. Адже саме завдяки наполегливості і ентузіазму Отця Іоанна в селі Князівка з’явилася чудова церква. Кожен свій день, ця шанована всіма людина, дарувала тепло свого серця всім хто потребував: чи це прихожани, чи прості мешканці.   Людина живе доти, поки її пам’ятають.  Світлий, добрий спомин про Отця Іоанна назавжди залишиться в наших серцях. Найщиріші наші співчуття висловлюємо з приводу непоправної втрати дітям, онукам, рідним і близьким покійного. Світла пам‘ять...

22:36 25.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь