Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Проведено нараду щодо обстеження міжгосподарської мережі осушувальних систем та передачі їх громаді

Проведено нараду щодо обстеження міжгосподарської мережі осушувальних систем та передачі їх громаді

14 грудня та 15 грудня, була проведена нарада з керівництвом Клевенського міжрайонного управління водного господарства Гедерим Ю.Ю. та старостами округів щодо обстеження в межах адміністративних територій міжгосподарської мережі осушувальних систем та передачі їх в громаду.

20:09 16.12.2020

Фонд соціального захисту інвалідів оголошує проведення конкурсу

Фонд соціального захисту інвалідів оголошує проведення конкурсу

Фонд соціального захисту інвалідів оголошує проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених громадськими об’єднаннями осіб з інвалідністю, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2021 році.

10:00 16.12.2020

Поліція Сумщини попереджає про погіршення погодних умов

Поліція Сумщини попереджає про погіршення погодних умов

На території області в період із 14 по 17 грудня очікується погіршенням погодних умов: опади у вигляді мокрого снігу та дощу, ожеледиця, поривчастий вітер та обмежена видимість. Тож, задля уникнення аварійності на дорогах, правоохоронці закликають громадян бути максимально уважними та неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

05:35 14.12.2020

Тиждень заходів, приурочених до Дня місцевого самоврядування

Тиждень заходів, приурочених до Дня місцевого самоврядування

Тиждень заходів, приурочених до Дня місцевого самоврядування, у Новослобідській громаді триває. Сьогодні відбувся незвичайний захід у формі онлайн - гри "Влада - діти". Учні 9- 11 класів Князівського, Мазівського, Новослобідського, Юр’ївського НВК разом із представниками влади та структурних підрозділів громади долучилися до заходу. Гру було проведено з елементами діалогу між школярами і представниками влади. Розпочалась гра з онлайн - привітання учасників. Далі діти за описом відгадували структурні підрозділи громади, після чого відбувся діалог між школярами і представниками влади громади. Найбільше питань діти задавали голові Новослобідської ОТГ Гаркавенко Ользі Олександрівні. Вони стосувалися усіх сфер життя і діяльності громади. Жодне запитання не лишилося без відповіді. До обговорення долучилися начальник відділу освіти, молоді та спорту Новослобідської ОТГ Чернякова Т.М. та начальник відділу культури Лучанінова Т.С. Школярі висували пропозиції щодо покращення та урізноманітнення культурного життя, благоустрою тощо. Питання і пропозиції носили різний характер. Деякі пропозиції дітей представники влади взяли на «озброєння». Діалог виявився досить «живим», активним, продуктивним. Під час гри було оголошено переможців конкурсів, приурочених до Дня місцевого самоврядування. Призи переможцям обов'язково будуть передані до шкіл і знайдуть своїх власників. Також у кожному закладі до кінця тижня стоятимуть «Скриньки пропозицій», у які всі бажаючі можуть додавати свої пропозиції.

00:06 11.12.2020

Акція "16 днів проти насильства" добігає кінця

Акція "16 днів проти насильства" добігає кінця

Акція "16 днів проти насильства" добігає кінця. Сьогодні, 10 грудня, останній її день.Не випадково була обрана саме ця дата – адже сьогодні - День прав людини.10 грудня 1948 року Генеральною Асамблеєю ООН було прийнято та проголошено Загальну декларацію прав людини. Зазначена Декларація стала першим світовим документом, що сформулював положення про права людини.

00:04 11.12.2020

Обговорено організацію роботи у старостинських округах

Обговорено організацію роботи у старостинських округах

З метою ефективної організації роботи у старостинських округах, починаючи з 07 грудня 2020 року проведено зустрічі із старостами та спеціалістами відділів сільської ради, в ході якої опрацювали основні напрямки діяльності.

23:56 10.12.2020

Доповідь-презентація щодо специфіки формування строїв для фольклорного колективу

Доповідь-презентація щодо специфіки формування строїв для фольклорного колективу

Сьогодні мала нагоду долучитись, до майже 40 учасників представників громад Сумщини - творчої лабораторії музичного фольклору і традиційної культури регіону. Дуже цікавою була практична частина творчої лабораторії. Доповідь-презентацію щодо специфіки формування строїв для фольклорного колективу, яку підготувала Анна Гавриленко дуже вразила та надихнула на нові ідеї. Практикум з особливостей виявлення та фіксації місцевих пісенних традицій, складання облікової картки провела начальник відділу нематеріальної культурної спадщини Вікторія Гавриленко.

23:12 09.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь