Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2021»

Всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2021»

«Навчати означає двічі вчитися» - говорив Жозеф Жубер. Ці слова французького письменника-мораліста минулого тижня стали дуже актуальними для наших учителів. Сьогодні, коли в умовах пандемії педагоги всього світу шукають нові форми організації освітнього процесу, освітні заклади України освоюють технології дистанційного навчання. А це означає – самоосвіта та самовдосконалення самого педагога.

14:06 23.11.2020

Всесвітній день дітей

Всесвітній день дітей

Щорічно, 20 листопада, відзначається Всесвітній день дітей. Кожного року його відзначають у річницю прийняття Конвенції про права дитини. 20 листопада 1959 року Генасамблея ООН прийняла Декларацію прав дитини, а 40 років, 20 листопада 1989-го – Конвенцію про права дитини. Цей документ є базовим для захисту прав дітей у всьому світі. Уже 195 країн ратифікували Конвенцію прав дитини. Україна зробила це у 1991 році.

09:43 20.11.2020

В Новослобідській громаді завершино ремонт Будинку культури в с. Нова Слобода.

В Новослобідській громаді завершино ремонт Будинку культури в с. Нова Слобода.

Встановлено пластикові вікна, проведено нову електропроводку, освітлення, опалення, пошпаклювали і пофарбували стіни та змонтовано підвісну стелю. Перекрили дах, облаштували фасад. Це радісна подія для всієї громади. Адже Будинок культури – осередок творчості місцевих мешканців. Будівлі вже 50 років, але за цей час тут не було жодного капітального ремонту. Кімната для занять гуртків, фоє, глядацька зала – усе це уже багато років не знало ремонту. Кімната для гурткової роботи взагалі використовувалась як технічна, там зберігався різний інвентар для прибирання.

20:24 19.11.2020

18 листопада – Європейський день захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства

18 листопада – Європейський день захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства

18 листопада – Європейський день захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства. Сексуальна експлуатація та сексуальне насильство щодо дітей досі є трагічною реальністю для всіх наших суспільств. Це серйозне порушення прав дітей, що завдає довготривалих та часто згубних наслідків на все їхнє життя

16:43 18.11.2020

Служба зайнятості Сумщини інформує: права та обов’язки зареєстрованих безробітних

Служба зайнятості Сумщини інформує: права та обов’язки зареєстрованих безробітних

Служба зайнятості Сумщини інформує: права та обов’язки зареєстрованих безробітних За словами директора Сумського обласного центру зайнятості Володимира Підлісного, служба зайнятості готова надавати допомогу кожному, хто тимчасово перебуває у стані безробіття і шукає роботу. 

11:01 13.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь