Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

ЛЮДИНА РОКУ 2020

ЛЮДИНА РОКУ 2020

Новослобідська громада - «ЛЮДИНА РОКУ 2020» Цього року, виконавчим комітетом Новослобідської сільської ради, було започатковано конкурс “Людина року”. Цей конкурс проводиться з метою виявлення видатних і талановитих особистостей, відзначення інтелектуальної та професійної еліти територіальної громади, нагородження громадян за найбільш вагомі професійні досягнення в управлінській, економічній, соціальній, культурній, науковій і громадсько-політичній діяльності, виховання у мешканців Новослобідської об'єднаної територіальної громади відчуття гордості за свою плідну працю та бажання досягти нових успіхів у справі на користь людей і заради процвітання рідного краю.

19:56 24.12.2020

Соціальні угоди -це угоди про партнерство заради розвитку громади

Соціальні угоди -це угоди про партнерство заради розвитку громади

Була проведена нарада з аграріями, що обробляють землю на території громади та структурними підрозділами сільської ради, з метою обговорення співпраці, а саме заключення соціальних угод та врегулювання всіх нагальних питань. Діалог мав конструктивний характер, адже позиція сільської ради - це покращення розвитку інфрастуктури населених пунктів громади.

23:38 23.12.2020

ЗАТВЕРДЖЕНО СІЛЬСЬКИЙ БЮДЖЕТ ТА ПРОГРАМУ ЕКОНОМІЧНОГО І СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ НОВОСЛОБІДСЬКОЇ ГРОМАДИ НА 2021 РІК

ЗАТВЕРДЖЕНО СІЛЬСЬКИЙ БЮДЖЕТ ТА ПРОГРАМУ ЕКОНОМІЧНОГО І СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ НОВОСЛОБІДСЬКОЇ ГРОМАДИ НА 2021 РІК

22 грудня 2020 року під головуванням керівника громади Ольги Гаркавенко та за участі 18 з 22 обраних депутатів, відбулася 3 сесія Новослобідської сільської ради 8 скликання. В роботі сесії приймав участь голова Путивльської РДА Сергій Савченко та депутат Сумської обласної ради Микола Ільченко.

23:19 23.12.2020

Акція "Нагодуй птахів узимку"

Акція "Нагодуй птахів узимку"

На території Новослобідської громади було проведено акцію "Нагодуй птахів узимку". До участі у загальнодержавній акції долучилися не тільки діти, а й батьки, педагогічні працівники. Мета акції: допомогти птахам, привернути увагу дітей та учнівської молоді до життя зимуючих пернатих і необхідності їх підгодівлі у складний для них час. Під час акції було здійснено розміщення годівничок на територіях закладів освіти громади, паркових зонах, прилеглих територіях, за місцями проживання дітей, в усіх населених пунктах Новослобідської громади. Усі заходи проведено з дотриманням необхідних обмежень, викликаних необхідністю недопущення поширення коронавірусної інфекції. Щиро дякуємо усім учасникам! У наших силах врятувати птахів від голодної смерті: розвісити годівнички і до настання тепла підгодовувати їх. Учасники впевнилися: якщо в певні години поповнювати їх кормом, то це зможе допомогти зберегти пташок від загибелі та сконцентрувати їх на певній території. Найгірше, що може статися в холодний період – це збої в підгодівлі або ж її припинення взагалі. Тому сподіваємось, що всі учасники не зупиняться і продовжать піклуватися про пташок, а вони, обов'язково, віддячать нам з настанням тепла.

15:25 23.12.2020

Конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»

Конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»

Традиційно з нагоди проведення Дня охорони праці в Україні проходить конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей». Конкурс проводиться з метою привернення уваги суспільства, зокрема дітей та молоді, до питань охорони праці, формування свідомої позиції молоді щодо значення і місця безпечних умов праці в різних сферах суспільного життя, акцентування уваги дітей та молоді як майбутніх працівників на виробничих небезпеках і ризиках, активізації творчого потенціалу дітей та молоді, сприяння розвитку дитячої творчості. До участі в конкурсі долучилися і діти Новослобідської сільської ради. На конкурс було представлено 12 творчих робіт вихованців, учнів закладів позашкільної та загальної середньої освіти Новослобідської сільської ради Путивльського району Сумської області. Згідно з Положенням про проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» на розгляд членів журі було представлено конкурсні роботи учасників за двома віковими категоріями: І – діти віком від 6 до 10 років, ІІ – діти віком від 11 до 14 років. При оцінюванні робіт ураховувались відповідність роботи тематиці конкурсу, актуальність теми, практичне значення, втілення творчої ідеї та задуму автора, оригінальність та оформлення. Усі роботи вихованців характеризуються оригінальністю сюжету, яскравістю та виразністю. У роботах відображено тему охорони праці та техніки безпеки. Щиро вітаємо переможців територіального етапу конкурсу: у першій групі:

14:17 23.12.2020

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН ТА ПІДПРИЄМСТВ УСІХ ФОРМ ВЛАСНОСТІ

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН ТА ПІДПРИЄМСТВ УСІХ ФОРМ ВЛАСНОСТІ

Східне регіональне управління ДПСУ звертається до керівників підприємств, установ і організацій усіх форм власності, а також до жителів прикордоння про необхідність дотримання законодавства України з прикордонних питань.

05:18 23.12.2020

Конкурс «Проба пера»

Конкурс «Проба пера»

З метою виявлення та підтримки талановитих дітей та учнівської молоді у сфері літературної творчості у грудні серед дітей Новослобідської громади було проведено І (відбірковий) територіальний етап ХХІV обласного літературного конкурсу «Проба пера». Проба пера – це творчий художній досвід. Справжній художній твір не може виникнути без натхнення. Для творчої людини воно є дуже важливим, спонукає творчий процес. В свою чергу, натхнення не виникне без таланту – вродженого хисту, високої обдарованості людини. Сьогодні, підбиваючи підсумки конкурсу, ми побачили справжні таланти, такі різні, але натхненні, гарні, неповторні. На територіальний етап конкурсу було представлено 9 творчих робіт юних літераторів закладів освіти Новослобідської громади за трьома віковими категоріями та двома номінаціями: «Поезія», «Проза». Згідно положення конкурсу за набраною сумою балів маємо такі результати: у номінації «Поезія»: у І (молодшій віковій категорії) – учні 1– 4 класів: ІІІ місце Марченко Владислава (Князівський НВК, педагог Конюх К.В.); у ІІ (середній віковій категорії) - учні 5-8 класів: І місце Купченко Наталія ( вчитель Парфенюк М.М.); у ІІІ ( старшій віковій категорії) - учні 9-11 класів: ІІ місце Краснюков Артем (вчитель Скворцова С.В.). Щиро вітаємо переможців. Грамоти за участь отримають Філіпова Марія, Паншина Кароліна, Бикова Анна, Стрельникова Оксана. Щиро вітаємо педагогів – наставників. На обласний етап конкурсу будуть направлені роботи Купченко Наталії. Щиро бажаємо Наталці перемоги у обласному конкурсі! Усі учасники великі молодці. Нехай іскорка вашого таланту не згасає, а з кожним днем розгорається буйніше!

15:28 22.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь