Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Звіт  Манухівського та Бояро—Лежачівського старостинського округу

Звіт Манухівського та Бояро—Лежачівського старостинського округу

Провідні спеціалісти социального захисту населення взяли участь в онлайн—семінарі «Надання різних видів соціальної допомоги, компенсацій», який був організований та проведений Департаментом социального захисту населення Сумської ОДА. Спеціалістом відділу земельних відносин та екології проводилась інвентаризація лісосмуг,сіножатей та пасовищ на території обох округів. Зараз продовжується відпрацьовуватися питання ,щодо уточнення площі земельних ділянок громадянам для нарахування налогу на землю.

11:27 31.01.2021

ЗВІТ ПО ЛИНІВСЬКОМУ СТАРОСТИНСЬКОМУ ОКРУГУ

ЗВІТ ПО ЛИНІВСЬКОМУ СТАРОСТИНСЬКОМУ ОКРУГУ

Робочий тиждень розпочався з продовження робіт по розчищенню від порослі вулиці Партизанська, працівниками КП «Турбота». У вівторок староста села взяла участь у засіданні виконавчого комітету де виносились на розгляд питання життєдіяльності громади. Спеціаліст відділу соціального захисту населення долучилась до онлайн семінару за ініціативою Департаменту соціального захисту населення Сумської ОДА на тему «Надання різних видів державної допомоги, компенсації».

16:32 30.01.2021

У відділі освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради проведено робочу нараду, на якій обговорено питання подовження роботи Комплексної програми «Освіта Новослобожанщини на 2019-2021 роки» у розділі «Безпечне та якісне харчування» в закла

У відділі освіти, молоді та спорту Новослобідської сільської ради проведено робочу нараду, на якій обговорено питання подовження роботи Комплексної програми «Освіта Новослобожанщини на 2019-2021 роки» у розділі «Безпечне та якісне харчування» в закла

Представником Держпродспоживслужби наголошено на важливості забезпечення дієвості Програми, і, як наслідок, виконання одного із завдань програми – забезпечення повноцінного, якісного та збалансованого харчування дітей в школах, дошкільних закладах, постачання безпечних та якісних продуктів харчування та сировини, залучення до постачання продуктів харчування сільськогосподарських виробників та переробних підприємств області. Адже одним із основних факторів впливу на здоров’я дітей є забезпечення їх повноцінним і раціональним харчуванням, 100% виконання завдань комплексної програми дозволить запобігти виникненню групових спалахів інфекційних хвороб та харчових отруєнь, а достатнє забезпечення якісними та безпечними харчовими продуктами позитивно вплине на стан їхнього здоров’я.

15:40 29.01.2021

Відбулася нарада директорів ЗЗСО

Відбулася нарада директорів ЗЗСО

29 січня 2021 року відбулася нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти Новослобідської сільської ради. Розглянуто важливе питання організації безпечного середовища в закладах освіти через проведення протипожежних заходів. З 1 січня 2021 року введено в дію новий Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти, який проаналізовано, визначено першочергові заходи щодо його реалізації в освітніх закладах Новослобідської сільської ради. Розглянуті також питання про особливості реєстрації на ЗНО 2021, про проведення ДПА в 2020-2021 навчальному році, про вибір підручників для 4-8 класів ЗЗСО, про впровадження електронних журналів та щоденників.

15:39 29.01.2021

Підведено підсумки обласної виставки- конкурсу "Український сувенір"

Підведено підсумки обласної виставки- конкурсу "Український сувенір"

Ще одна гарна новина для нашого позашкілля!))) Підведено підсумки обласної виставки- конкурсу "Український сувенір", у якій честь нашої Новослобідської громади представили четверо вихованців ЦДЮТ Новослобідської сільської ради. Всього у конкурсі взяли участь 200 юних майстрів з усіх куточків області. Наші діти мають такий результат: у старшій віковій категорії Крівцун Нікіта - І місце ( керівник гуртка Черняков М.О.), Грідіна Анастасія ІІ місце ( керівник гуртка Грідіна Т.Л.), Родіна Ольга - ІІ місце ( керівник гуртка Андрєєва Т.В.), у молодшій віковій категорії Костиріна Валерія - ІІІ місце ( керівник гуртка Грідіна Т.Л.). І хоча обласні дипломи ще не надійшли, та наказ вже є. Щиро вітаємо наших креативних вихованців і їх чудових керівників гуртків. Ви надзвичайні! Бажаємо вам не спинятися на досягнутому, подальших перемог і звершень!!! Пишаємося вами!!!)))))

13:43 28.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь