Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

МОЗ інформує

В Україні зростає захворюваність на грип – хвороба, яка вражає верхні дихальні шляхи, легені, серцевий м’яз та кровоносні судини і може призвести до ускладнень

В Україні зростає захворюваність на грип – хвороба, яка вражає верхні дихальні шляхи, легені, серцевий м’яз та кровоносні судини і може призвести до таких ускладнень, як пневмонія, тромбоз, запалення спинного та головного мозку + запалення серцевого мʼяза (міокардит).

07:33 15.01.2024

РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ ГРОМАДИ

Медичні маски, дотримання дистанції та “локальний карантин” в окремих містах чи областях – це базові протиепідемічні та профілактичні норми, які попри скасування загальнонаціонального карантину через COVID-19 діють в Україні на постійній основі.

07:41 10.01.2024

Генеральний директор ВООЗ закликав продовжувати носити захисні маски й дотримуватися соціальної дистанції через зростання захворюваності на COVID-19.

"Захворювання дихальних шляхів, спричинені COVID-19, грипом та іншими патогенами, зростають у багатьох країнах протягом кількох тижнів, й очікується, що це триватиме і після свят", - написав Тедрос Адханом Гебреєсус.

07:56 09.01.2024

НЕ НЕХТУЙТЕ ЩЕПЛЕННЯМИ

У 45-річного мешканця Чернівецької області – підозра на правець. Він звернувся до лікарів із характерними симптомами й наразі перебуває в лікарні, де отримує необхідну допомогу. Упродовж останніх 10 років чоловік не отримував щеплення від правця.

07:53 09.01.2024

COVID-19 продовжує поширюватись

Всесвітня організація охорони здоров’я оголосила про припинення надзвичайної ситуації у зв’язку з COVІD-19, проте сама хвороба нікуди не зникла, а пандемія триває. Українці продовжують хворіти та помирати від ковіду, а кількість інфікованих в осінньо-зимовий період традиційно зростає.

07:36 09.01.2024

Фізична активність взимку: роз'яснює Міністерство охорони здоров'я України

Доросла людина має щотижня приділяти помірній фізичній активності 150 – 300 хвилин та щонайменше двічі на тиждень виконувати вправи, які залучають в роботу усі основні групи м'язів. Це – рекомендації Всесвітньої організації охорони здоров’я для фізичного і психічного здоров’я (https://bit.ly/3tus1HH).

08:52 08.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь