Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Служба безпеки України інформує

Щодня світ бачить докази того, що росія – це країна-терорист.

Обстріли шкіл, лікарень, театрів, житлових будинків, тисячі людських жертв і мільйони зруйнованих життів… Але російські терористи продовжують віддавати накази, знаючи цілі та наслідки своїх ракетних ударів.

10:28 21.08.2023

Міст, що луснув. Шеф СБУ Василь Малюк уперше детально розповів про те, як його команда двічі підривала Кримський міст — ексклюзив NV

Вибухівка у плівці, незвичайні дрони та розгублена ФСБ, — NV реконструював дві надсекретні спецоперації СБУ, спрямовані на улюблену «іграшку» Путіна.

18:34 19.08.2023

Українські олігархи другого ешелону активно заробляють на тимчасово окупованих росією територіях: історія успіху Василя Хмельницького та Андрія Іванова

«Жигулина Роща» – один із найбільших житлових комплексів тимчасово окупованого Криму. Декілька років тому, цей ЖК звела будівельна компанія відомого українського бізнесмена Андрія Іванова, який не один рік залишається у рейтингу найбагатших українців, за даними Forbes. Раніше, ця компанія побудувала на півострові велетенський торгівельно-розважальний комплекс «Меганом». Нині, з відкритих джерел відомо, що головним бенефіціаром обох об’єктів є мешканець Москви Сергій Мартинов, який раніше був причетний до бізнесу Андрія Іванова та його партнера Василя Хмельницького, одного із найбільших забудовників столиці.

18:32 18.08.2023

СБУ у ході слідства встановила, що сума бюджетних коштів, привласнених високопосадовцями Сумської ОВА виявилась значно більшою - відтепер чиновників підозрюють у привласненні понад 3 млн грн

Служба безпеки України у межах кримінального провадження продовжує досліджувати факти та обставини протиправної діяльності колишнього заступника голови Сумської обласної військової адміністрації та керівника Департаменту капітального будівництва. Наразі слідчі СБУ підозрюють обох фігурантів у привласненні понад 3 млн гривень, виділених урядом на відбудову постраждалої від ворожої агресії інфраструктури регіону.

10:32 14.08.2023

Коментар пресслужби СБУ щодо запобіжного заходу митрополиту Павлу (Лебідю)

Днями за митрополита УПЦ (МП) Павла (Лебідя) внесено заставу у розмірі 33,3 млн грн, через що його звільнено з-під варти, як це передбачає попереднє рішення Солом’янського районного суду м. Києва.

13:26 09.08.2023

Як українські хакери заставили росіян фінансувати «Азов»

Російська пропаганда зробила своє і більшість росіян підтримують війну Московії проти України, хоча ще не так давно вони волали на кожному розі, що ми є браття і «Адіннарот». Навіть так звані «хорошіє рускіє» відверто співчувають «нашим мальчікам», які сидять в окопах на Донбасі та вбивають українських мирних мешканців. Але можна, як з’ясувалася, всю цю пекельну енергію російських «патріотів» спрямувати в правильне русло. Це довели українськи хакери, які зламали сайти російських волонтерів, де збиралися пожертви на їхнє «СВО».

17:45 08.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь