Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Служба безпеки України інформує

СБУ у ході слідства встановила, що сума бюджетних коштів, привласнених високопосадовцями Сумської ОВА виявилась значно більшою - відтепер чиновників підозрюють у привласненні понад 3 млн грн

Служба безпеки України у межах кримінального провадження продовжує досліджувати факти та обставини протиправної діяльності колишнього заступника голови Сумської обласної військової адміністрації та керівника Департаменту капітального будівництва. Наразі слідчі СБУ підозрюють обох фігурантів у привласненні понад 3 млн гривень, виділених урядом на відбудову постраждалої від ворожої агресії інфраструктури регіону.

10:32 14.08.2023

Коментар пресслужби СБУ щодо запобіжного заходу митрополиту Павлу (Лебідю)

Днями за митрополита УПЦ (МП) Павла (Лебідя) внесено заставу у розмірі 33,3 млн грн, через що його звільнено з-під варти, як це передбачає попереднє рішення Солом’янського районного суду м. Києва.

13:26 09.08.2023

Як українські хакери заставили росіян фінансувати «Азов»

Російська пропаганда зробила своє і більшість росіян підтримують війну Московії проти України, хоча ще не так давно вони волали на кожному розі, що ми є браття і «Адіннарот». Навіть так звані «хорошіє рускіє» відверто співчувають «нашим мальчікам», які сидять в окопах на Донбасі та вбивають українських мирних мешканців. Але можна, як з’ясувалася, всю цю пекельну енергію російських «патріотів» спрямувати в правильне русло. Це довели українськи хакери, які зламали сайти російських волонтерів, де збиралися пожертви на їхнє «СВО».

17:45 08.08.2023

УВАГА: рашисти проводять чергову інформаційну операцію, спрямовану на зрив мобілізаційних заходів в Україні…

Так, «під прапором» щоденної програми новин телевізійного каналу «1+1» ТСН («Телевізійна служба новин»), деякими телеграм-каналами поширюється дезінформація щодо проведення «повної мобілізації» в Україні, під час якої нібито планується мобілізувати 80% чоловіків.

18:44 31.07.2023

ДОЛУЧАЙТЕСЯ ДО ПРОТИДІЇ ВОРОГУ: ІНФОРМУЙТЕ ПРО ВОЄННІ ЗЛОЧИНИ, ЗРАДНИКІВ ТА КОЛАБОРАНТІВ НА СУМЩИНІ

У Сумській області розпочав роботу офіційний чат-бот Служби безпеки України: https://t.me/SBU_SUMY_bot Чат-бот створений для отримання інформації про воєнні злочини, вчинені рашистами у регіоні з початку повномасштабної агресії проти України, виявлення зрадників, колаборантів та пособників ворога.

11:55 28.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь