Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Служба безпеки України інформує

СБУ викрила у Києві ексадвоката, який «працював» на Телеграм-канал «Вагнера» і закликав захопити владу в Україні

Кіберфахівці Служби безпеки викрили у Києві колишнього адвоката, який публічно закликав до насильницького захоплення державної влади в Україні. Його ворожу агітацію підхоплювали інтернет-ресурси спецслужб рф, щоб розхитати обстановку в нашій державі і деморалізувати українських воїнів на фронті.

07:39 15.09.2023

СБУ викрила інформатора рф на Донеччині, який коригував ворожі удари голосовими повідомленнями

Контррозвідники Служби безпеки затримали інформатора спецслужб рф, який збирав розвіддані про місця базування українських захисників у районі Слов’янська.   Найбільше ворога цікавила дислокація підрозділів Збройних Сил України, СБУ та Держприкордонслужби на прифронтовій території області.   Для збору розвідданих фігурант обходив місто та прилеглі селища, де приховано фіксував позиції Сил оборони.   Отримані відомості російський інформатор дистанційно передавав агресору через двох «зв’язкових» на тимчасово окупованій території Донеччини. Ними виявились командир батальйону «Єнакієво-Дунайської бригади» та бойовик «мотострілкового полку» Південного військового округу зс рф.   Встановлено, що передачу розвідданих фігурант робив у виді голосових повідомлень через популярний месенджер. Він сподівався, що такий спосіб не приверне увагу правоохоронців.   Контррозвідники СБУ затримали зловмисника за місцем його проживання. Під час обшуку у нього виявлено мобільний телефон із доказами підривної діяльності на користь країни-агресора.   На підставі отриманих доказів слідчі Служби безпеки повідомили затриманому про підозру за ч. 7 ст. 111-1 Кримінального кодексу України (надання збройним формуванням держави-агресора допомоги у веденні бойових дій проти Збройних Сил України та інших військових формувань).   Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує до 15 років тюрми.   Комплексні заходи проводили за процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури.

07:38 15.09.2023

СБУ затримала в Херсоні ворожу коригувальницю, яка працювала на депутата держдуми рф

Кіберфахівці Служби безпеки затримали в Херсоні інформаторку депутата держдуми рф Ігоря Кастюкевича, якого кремль призначив одним з «кураторів» тимчасово окупованої частини регіону.

07:35 15.09.2023

Увага, інсайд: поспішний виїзд Пригожина до Африки та ...

Увага, інсайд: поспішний виїзд Пригожина до Африки та стрімке повернення були зумовлені тим, що під керівництвом заступника начальника ГРУ, керівника 161-го центру підготовки спеціалістів ГРУ Андрія Авер'янова здійснювалася розробка комплексу заходів щодо повного заміщення контингенту ПВК «Вагнер» на території Африки. Було намічено створення та підготовка армійського корпусу чисельністю понад 20 тисяч осіб. Пригожин цьому чинив сильний опір і докладав усіх зусиль, щоб перешкодити.

20:19 24.08.2023

До Дня Незалежності воїни Служби безпеки України суттєво оновили тижневу статистику ворожих втрат

Так, бійці ЦСО «А» СБУ всього за тиждень вразили 7 танків, 14 бронеавто, 9 артсистем, 8 комплексів радіоелектронної боротьби, 24 авто, 3 системи ППО, 10 складів із БК та інше.

12:22 24.08.2023

Щодня світ бачить докази того, що росія – це країна-терорист.

Обстріли шкіл, лікарень, театрів, житлових будинків, тисячі людських жертв і мільйони зруйнованих життів… Але російські терористи продовжують віддавати накази, знаючи цілі та наслідки своїх ракетних ударів.

10:28 21.08.2023

Міст, що луснув. Шеф СБУ Василь Малюк уперше детально розповів про те, як його команда двічі підривала Кримський міст — ексклюзив NV

Вибухівка у плівці, незвичайні дрони та розгублена ФСБ, — NV реконструював дві надсекретні спецоперації СБУ, спрямовані на улюблену «іграшку» Путіна.

18:34 19.08.2023

Українські олігархи другого ешелону активно заробляють на тимчасово окупованих росією територіях: історія успіху Василя Хмельницького та Андрія Іванова

«Жигулина Роща» – один із найбільших житлових комплексів тимчасово окупованого Криму. Декілька років тому, цей ЖК звела будівельна компанія відомого українського бізнесмена Андрія Іванова, який не один рік залишається у рейтингу найбагатших українців, за даними Forbes. Раніше, ця компанія побудувала на півострові велетенський торгівельно-розважальний комплекс «Меганом». Нині, з відкритих джерел відомо, що головним бенефіціаром обох об’єктів є мешканець Москви Сергій Мартинов, який раніше був причетний до бізнесу Андрія Іванова та його партнера Василя Хмельницького, одного із найбільших забудовників столиці.

18:32 18.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь