A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Відділ житлово - комунального господарства, земельних відносин, містобудування та надзвичайних ситуацій

Всесвітній день охорони навколишнього середовища

Наша природа прекрасна, проте ми, люди, не завжди її оберігаємо. Екологія фокусується на життєвих процесах і адаптації, енергії в живих спільнотах, кінцевому зростанні і розвитку цілих екосистем, а також на тому, як біорізноманіття проявляється у довкіллі. У рамках Дня охорони навколишнього середовища просимо тих, хто любить природу, викласти фотографію. Фотографію, яку ви зробили самі.Просто фото в коментарях без детального опису. Мета - повернути мир та гармонію без негативу і просто помилуватися красою нашої рідної землі. Бережімо навколишнє середовище!

14:44 06.06.2022

Пам'ятка населенню про порядок укриття в захисних спорудах цивільного захисту

Укриття населення в захисних спорудах є найбільш надійним способом захисту від впливу небезпечних факторів, що виникають унаслідок надзвичайних ситуацій, воєнних дій або терористичних актів.

15:48 03.02.2022

Комунальники громади працюють у посиленому цілодобовому режимі

Для забезпечення життєдіяльності населених пунктів громади, проїзду шкільного автобусу, швидкої медичної допомоги, пожежної техніки, доставку продуктів першої необхідності, під час ускладнення погодних умов проводяться роботи по розчищенню комунальних доріг, доріг загального користування місцевого значення та державних доріг.

10:32 20.01.2022

Виконання правил пожежної безпеки - збереження здоров'я там майна людей

Сьогодні, 15.12.2021 року, була проведена нарада за участю фахівця відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту у Конотопському районі центру забезпечення діяльності Головного управління ДСНС України у Сумській області лейтенантом служби цивільного захисту Бодрик О.О. та структурних підрозділів Новослобідської сільської ради щодо стану пожеж та правил дотримання пожежної безпеки. Так, станом на 15.12.2021 року, на території Новослобідської сільської ради виникло 5 пожеж житлових будинків, в яких загинула 1 людина. Причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації печей. Також протягом року виникали пожежі сухої рослинності та торфу. Причиною пожеж є людський фактор (кинутий недопалок, залишене непогашене багаття).

11:23 15.12.2021

В Новослобідській сільській раді продовжено поточний дрібний ремонт автомобільної дороги

Продовжується поточний дрібний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення Понизівка - Манухівка - Бояро-Лежачі. Планується вирівняти близько 5 км дороги за допомогою фрези дорожньої, грейдеру та катку.

08:09 13.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь