A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Служба зайнятості інформує

На Сумщині служба зайнятості готує до опалювального сезону операторів котельні

Сумська обласна служба зайнятості, організовуючи професійне навчання зареєстрованих безробітних, керується багатьма чинниками, основними з яких є подальше успішне працевлаштування, сезонна потреба ринку праці, підвищення конкурентоспроможності шукачів роботи на ринку праці.

16:26 10.08.2020

Стояти на обліку в центрі зайнятості та одночасно працювати – зась!

Про це вкотре попереджають у Сумській обласній службі зайнятості. За словами директора обласного центру зайнятості Володимира Підлісного, безробітній особі рано чи пізно, як кажуть, доведеться повернути незаконно отримані кошти, якщо вона перебуває на обліку в центрі зайнятості, отримує допомогу по безробіттю і одночасно нелегально працює, виконує роботу, надає послуги за цивільно-правовими договорами або займається підприємницькою діяльністю тощо.

11:54 29.07.2020

Не дайте себе ошукати

Торгівля людьми – це форма сучасного рабства та порушення прав людини, від  якої потерпають чоловіки, жінки та діти, та яка не втрачає актуальності у ХХІ ст. для жодної країни світу, включаючи Україну. Маніпулюючи бажаннями та намірами людей, їх ошукують та експлуатують.

11:53 29.07.2020

На Сумщині 18320 чоловік отримують допомогу по безробіттю

З 1 липня відповідно до закону «Про Державний бюджет України на 2020 рік» підвищено прожитковий мінімум для основних соціальних і демографічних груп населення. Так, для працездатних осіб віднині прожитковий мінімум становить 2197 гривень. Відповідно, зросли й соціальні виплати, серед яких – допомога по безробіттю.

15:13 10.07.2020

У межах урядової ініціативи Сумщина найактивніше в Україні фінансово підтримує бізнес, що зазнав збитків у карантинний період

Станом на початок липня в Сумській області представники бізнесу та підприємці отримали понад 55 мільйонів гривень компенсації, передбачених відповідною постановою Кабінету Міністрів. З них 31,1 мільйона припадають на ФОПи, в яких немає найманих працівників, решта — суб’єкти господарювання, де використовують найману працю.

15:12 10.07.2020

Сумська обласна служба зайнятості активно підтримує фінансами бізнес, який зазнав втрат під час карантину

На 1 липня Сумщина утримує лідерство в Україні за рівнем фінансової підтримки підприємців у карантинний період, випереджаючи значно більші за населенням та кількістю підприємців регіони.

11:25 06.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь