A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини (з 01.01.2022 реорганізовано шляхом приєдання до відділу освіти, культури, молоді та спорту)

День Европи

Україна перебуває на важливому етапі зовнішньої політики – пошуку свого місця в новій системі міжнародної спільноти, побудові нових відносин з європейськими структурами. У системі зовнішньополітичних пріоритетів України особливе місце посідає співробітництво з ЄС. Європейський вибір нашої держави відкриває нові перспективи співробітництва з розвиненими країнами континенту, надає можливості економічного розвитку, зміцнення позицій України у світовій системі міжнародних відносин. Новослобідська сільська рада, вітає мешканців громади з Днем Європи в Україні! Ми повинні пройти цей складний шлях, щоб в кінці стати гідними європейцями, не тільки географічно! Крокуємо разом!

01:56 15.05.2020

День матері

День матері – одне з найбільш зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ своєї мами, яка все зрозуміє, пробачить, пожаліє і буде сильно любити, незважаючи ні на що. Найважливіші в цей день увага і щира подяка мамі за життя.

01:54 10.05.2020

Пам'ять жива

Відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини Новослобідської сільської ради представляє святковий концерт до 75-тої річниці Дня пам'яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні "Пам'ять жива"

01:52 08.05.2020

І-й щорічний відбірковий конкурс читців, присвячений пам’яті Тараса Григоровича Шевченко «Твоя дума, твоя пісня не вмре, не загине»

Тарас Григорович Шевченко народився 206 років тому, 9-го березня, на українській землі, під українським небом, в простій, бідній родині… Це людина- легенда, Великий пророк, Великий Українець, що належить до людей-світочів, знаний і шанований людством…

09:48 11.03.2020

Масляна

Маслана 2020 відгула! Ще довго в селі Юр'єве лунали пісні! Яскраве свято вже в історії! Я всім дякую! Хто прийняв участь в підготовці та проведенні свята! Знаю це було не легко! Але все получилось! Люди задоволені! Хай добробут завжди буде у вашій оселі! Всім здоров'я, щастя та любові! Попереду багато роботи! Ми все зможимо! Крокуємо разом!

03:44 29.02.2020

Країна має талант

Сьогодні – 22.02.2020 року, діти нашої громади узяли участь у Всеукраїнському фестивалі- конкурсі "Країна має талант", який відбувся у місті Суми. Керівник вокального дитячого гуртка «Веселі дзвіночки»  Новослобідського СБК Яніна Гудімова, представила своїх вихованців.  Ми щиро бажаємо перемоги нашим учасникам, ми у вас віримо! З надією чекаємо на оголошення результатів, яке відбудеться на гала - концерті за тиждень -27.02.2020 року! Хочемо висловити велику подяку усім хто був задіяний в організації та здійсненні поїздки.

03:42 23.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь