A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини (з 01.01.2022 реорганізовано шляхом приєдання до відділу освіти, культури, молоді та спорту)

НОВИЙ ПРОЄКТ - НОВІ МОЖЛИВОСТІ! ПРОДОВЖУЄМО ВИВЧАТИ ГАСТОРСПАДЩИНУ!

Сьогодні 11.02.2021 року відбулась цікава зустріч з   громадською організацію «Центр туристичних та культурних проектів «Мандрівна Україна» щодо реалізації в Сумській області нового телевізійного 12-ти серійного проекту «Сковорода. Гастробайки» на телевізійному каналі «Суспільне»! Дуже раді запрошенню та наданої можливості долучитися до проекту розвитку гастрономічної спадщини Сумщини. У цьому проекті буде розповідатися про села Сумської області крізь призму гастрономічної та культурної спадщини. Ведучий програми готуватиме місцеву страву спільно з місцевими мешканцями (за місцевими рецептами та з місцевих продуктів (з городу, лісу, річки тощо)) та розповідатиме про місцеві особливості, байки чи легенди. З нетерпінням чекаємо початку зйомок, вже зарядженні автентичним духом предків та смачними стравами!

11:59 11.02.2021

ВІТАННЯ!

Відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини щиро вітає

16:41 08.02.2021

Увага онлайн конкурс читців присвячений пам'яті Т.Г. Шевченко!

 Зніміть свої відео на телефон, або відеокамеру, горизонтально!!!! Завантажне на файлообмінник http://fex.net/ru/, заповніть анкету онлайн! Чекаємо на ваші шедеври! Переможців чекають подарунки та участь в обласному конкурсі!

13:48 04.02.2021

СЕМІНАР-НАРАДА ГАЛУЗІ КУЛЬТУРИ

Семінар-нарада відбувся 03.02.2021 року працівників (біблітеки та клуби) галузі культури Новослобідської сільської ради!

16:36 03.02.2021

Підсумки участі Міжнародного фестивалю "Вертеп-Фест" у 2021 році

Ось і завершився цьогорічний «Вертеп-Фест в Інтернеті» 2021. Цього року фестиваль разом з карантинними обмеженнями отримав нові можливості – фестиваль набув статусу Міжнародного! Зовсім новий формат, нові можливості, нові друзі, новий досвід, все – нове, як і має бути на початку нового року ) Всі дні проходження фестивалю ми не могли відірватись від смартфонів, ноутбуків, прямих ефірів! Сказати, що фестиваль був цікавим, це ні чого не сказати! Різнобарв’я українського фольклору новорічно-різдвяної тематики вразило своєю яскравістю, неповторністю, неперевершеністю! Ми щиро вдячні організаторам, всім учасникам фестивалю, кожному колективу, кожному учаснику від нашої Новослобідської громади за те, що змогли зробити таке яскраве свято для України! Новослобідська громада зі своїми кращими колективами прийняла активну участь у фестивалі. Результат нашої участі перевершив наші найсміливіші очікування: - Вокальний ансамбль «Берізонька», філія Чаплищанський СК, керівник Юлія Полозова; - Вокальний ансамбль «Волинчаночка», філія Волинцевський СК, керівник Наталія Яснолобова; - Вокальний ансамбль «Зоряночка», філія Мачулищанський СК, керівник Тетяна Кіптенко; - Вокальний ансамбль «Калина», філія Бунякинський СБК, керівник Людмила Мальцева; - Народний фольклорний аматорський ансамбль «Колос», КЗ Новослобідський сільський будинок культури», керівник Наталія Шаповалова; - Вокальний ансамбль «Світанок», філія Бунякинський СБК, керівник Антоніна Колода. Вітаємо учасників, для нас це вже перемога!

11:20 20.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь