A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини

РОБОЧИЙ ВІЗИТ

Сьогодні з робочим візитом до Новослобідської громади завітали начальник управління культури Сумської ОДА Олена Мельник. Метою візиту Олени Петрівни був моніторінг підготовки до відзначення   Дня перемоги та опрацювання заходів присвячених святкуванню 30-ти річчя незалежності України!  Нагадую, до загальнонаціональних заходів святкування Дня незалежності України включено презентацію горюнської культури!  Наш базовий заклад культури в селі Нова Слобода, сподіваюсь, справив приємне враження! Ще багато потрібно зробити, але вже багато чого вдалось!

16:47 06.05.2021

Сила людини, стала великою катастрофою в історії людства

Мирний атом! Сила людини, стала великою катастрофою в історії людства! Перед силою атома, такою безсилою виявилась Людина! Тридцять п'ять років.... світ живе після чорної, страшної дати. Загибілі ліквідатори, калічені життя, спустошені села, "Рудий" ліс.... Таємниці під грифом "секретно", місто-привід Припять викликають інтерес всього світу. Ще так мало часу минуло, щоб забути...., щоб відчуджена зона знов загомоніла дитячими голосами. Ми не маємо права забувати!

10:17 26.04.2021

Підписуйтесь на наш канал в ютубі!

Культурне життя Новослобідської громади, відеопроекти, конкурси вокалістів, читців, флешмоби тощо! Все для вас! Крокуємо разом! Крокуємо далі!

14:49 21.04.2021

УВАГА КОНКУРС - СВЯТО ВЕЛИКОДНЯ!

Є багато свят, які люблять зустрічати українці. Але одним з головних є весняне свято – Великдень. Якщо ви готуєтесь до свята разом з сім’єю, збираєтеся у цей день до церкви, плануєте оригінально прикрасити святковий стіл чи відвідати родичів, то не забудьте зафіксувати цей момент. Відділ культури Новослобідської сільської ради оголошує фото-, відео-конкурс «Свято Великодня». Сфотографуйтесь, обо зніміть відео з Великоднім кошиком чи будь-яким іншим атрибутом цього світлого свята. І отримаєте шанс виграти подарунок. У конкурсі можуть брати участь усі світлини, які несуть гарний настрій Великоднього свята. Умови фотоконкурсу Для того, щоб стати учасником та отримати шанс виграти головний приз, необхідно розмістити на стрінці  https://www.facebook.com/groups/178604436857898

16:53 16.04.2021

УВАГА КОНКУРС-МАМА І Я

Традиційно у другу неділю травня в Україні відзначають День Матері. Саме до цього дня відділ культури Новослобідської сільської ради запрошує стати учасником челенджу-конкурсу «Мама і я». УМОВИ Аби приєднатись до челенджу, потрібно в Facebook на сторінці 

16:51 16.04.2021

ПІДСУМКИ першого етапу Щорічного двоетапного дистанційного пісенного конкурсу «МАТЕРИНА ПІСНЯ» на території Новослобідської сільської ради!

ЯК І ОБІЦЯЛИ! Сьогодні ми готові оголосити результати першого етапу Щорічного двоетапного дистанційного пісенного конкурсу «МАТЕРИНА ПІСНЯ» на території Новослобідської сільської ради!

11:33 16.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь