A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

ВСЕСВІТНІЙ  ДЕНЬ  БОРОТЬБИ  З  ТУБЕРКУЛЬОЗОМ

ВСЕСВІТНІЙ  ДЕНЬ  БОРОТЬБИ  З  ТУБЕРКУЛЬОЗОМ

Всесвітній день боротьби із захворюванням на туберкульоз відзначається щорічно 24 березня згідно Указу Президента України № 290/2002 від 22 березня 2002 року. Він виник за рішенням Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) і приурочений до дня, коли німецький мікробіолог Роберт Кох оголосив про зроблене ним відкриття збудника туберкульозу. Туберкульоз (сухоти) – інфекційна хвороба, яку викликає мікобактерія туберкульозу .Щороку туберкульоз забирає багато людських життів. Кожна людина повинна пам’ятати, що зараження туберкульозом найчастіше відбувається під час спілкування з хворою людиною при вдиханні мікобактерій туберкульозу з дрібними краплями мокротиння та слини, при вживанні продуктів від хворої на туберкульоз худоби.  Паличка Коха є дуже стійкою до впливу зовнішнього середовища, витримує нагрівання  до +85 °C  та охолодження  до -200 °C.  У річній воді бактерія туберкульозу  може зберігатися до 5 місяців, у ґрунті – до 2-х років, у приміщенні – більше місяця.

08:29 27.03.2023

Ще одна приємна новина!

Ще одна приємна новина!

На цьому тижні КНП Новослобідської сільської ради "АЗПСМ" отримала від Міністерства охорони здоров'я України та ЮНІСЕФ МЕРЕЖЕВИЙ КОМБІНОВАНИЙ ХОЛОДИЛЬНИК З КАМЕРОЮ ДЛЯ ЛЬОДУ для зберігання імунобіологічних препаратів ( вакцин) які використовуються для профілактичних щеплень!

08:25 27.03.2023

Чим живе Новослобідська громада сьогодні:

Чим живе Новослобідська громада сьогодні:

Життя пливе своєю чергою, а весняні дні вирують з повною силою…. Незважаючи на те, що Новослобідська громада перебуває в зоні бойових дій, працівники сільської ради та структурних підрозділів докладають всіх зусиль для підтримання життєдіяльності всієї громади в цілому:

08:16 27.03.2023

Відбулася нарада за участю голови Конотопської РДА – Тетяни СИЗОН

Відбулася нарада за участю голови Конотопської РДА – Тетяни СИЗОН

Відбулася нарада за участю голови Конотопської РДА – Тетяни СИЗОН, на якій обговорювали питання безпекової ситуації на прикордонні. Зокрема були доведені пам’ятки дій до цивільного населення у разі загрози їх життю і здоров’ю. Також обговорювали питання посівної кампанії. Враховуючи те, що територія Новослобідської громади перебуває в зоні бойових дій голова Конотопської РДА вкотре закликала жителів прикордоння бути особливо уважними та під час обстрілів перебувати в укриттях.

08:12 27.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь