A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

У колі однодумців обговорили питання співпраці

У колі однодумців обговорили питання співпраці

06 квітня 2023 року за ініціативи Управління Державної служби якості освіти у Сумській області відбулася онлайн-нарада за участю представників органів управління освітою, Центрів професійного розвитку педагогічних працівників Сумської області. Учасниками заходу були й представники КУ «Новослобідський ЦПРПП» та відділу освіти, культури, молоді та спорту Новослобідської сільської ради.

07:49 10.04.2023

7 квітня, щорічно відзначають Всесвітній день здоров'я

7 квітня, щорічно відзначають Всесвітній день здоров'я

7 квітня, щорічно відзначають Всесвітній день здоров'я, починаючи з 1950 року, саме тоді було засновано Всесвітню організацію охорони здоров'я в рамках ООН (ВООЗ). Мета святкування — підкреслити важливість здоров'я кожної людини і людства в цілому. У наш час здоров'я — це не відсутність хвороб, а фізична, психологічна, соціальна гармонія людини, її доброзичливе ставлення як до інших людей, так і до навколишнього середовища.

07:33 07.04.2023

Територіальний етап обласного фестивалю юних майстрів «Веселка творчості»

Територіальний етап обласного фестивалю юних майстрів «Веселка творчості»

Територіальний етап обласного фестивалю юних майстрів «Веселка творчості» щорічно проводиться з метою виявлення та підтримки обдарованих дітей та молоді, відродження української національної культури, пропаганди кращих традицій мистецтва вишивки і бісероплетіння, залучення молодого покоління до джерел і процесу творення українського народного мистецтва. 4 квітня 2023 року було проведено територіальний етап обласного фестивалю юних майстрів «Веселка творчості».

08:42 06.04.2023

СОЦІАЛЬНІ ПОСЛУГИ БЕЗ ЧЕРГ ТА ЗАЙВИХ ВИТРАТ

СОЦІАЛЬНІ ПОСЛУГИ БЕЗ ЧЕРГ ТА ЗАЙВИХ ВИТРАТ

Електронний кабінет особи з інвалідністю - зручний сервіс, який дає можливість оперативно онлайн подавати пакет документів для безоплатного отримання допоміжних засобів реабілітації (технічних та інших засобів реабілітації) (далі - ДЗР). Сервіс доступний на Порталі Централізованого банку даних осіб з інвалідністю

11:39 05.04.2023

Мінна небезпека

Мінна небезпека

Сьогодні, 4 квітня вся світова спільнота відзначає Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги у розмінуванні. Метою такої події є привернення уваги людства до проблеми мінної загрози, перешкоджання використанню державами мін та подібних вибухових апаратів, покращення поінформованості суспільства щодо загрози вибухових пристроїв та пошук методів їхнього знищення на території держав. Україна є однією з найбільш постраждалих від мін країною. На даний момент у зв'язку з бойовими діями більше 40% територій України заміновано, тому питання обізнаності з питань мінної небезпеки є дуже актуальне та потрібне.

11:30 05.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь