A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

АПАРАТНА НАРАДА

АПАРАТНА НАРАДА

Традиційно понеділок розпочинаємо з проведення апаратної наради під головуванням Новослобідського сільського голови – Ольги ГАРКАВЕНКО. На нараду були запрошені заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, старости, поліцейський офіцер громади – Євген РИНДИЧ, заступник начальника відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Конотопського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області – Надія ЛЮШИНА, начальники відділів та керівники структурних підрозділів сільської ради.

08:51 21.03.2023

" БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД "НАЦІОНАЛЬНА АГЕНЦІЯ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ "ЗДОРОВІ"

" БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД "НАЦІОНАЛЬНА АГЕНЦІЯ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ "ЗДОРОВІ"

Вже в котре БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ " БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД "НАЦІОНАЛЬНА АГЕНЦІЯ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ "ЗДОРОВІ" https://www.facebook.com/NationalAgencyZDOROVI/ допомагає КНП Новослобідської сільської ради "Амбулаторії загальної практики сімейної медицини" благодійною допомогою у вигляді медичних препаратів!

08:50 21.03.2023

Сьогодні у всьому світі святкують День Землі

Сьогодні у всьому світі святкують День Землі

Сьогодні у всьому світі святкують День Землі. У календарі існує два таких свята - 20 березня і 22 квітня. Нинішній День Землі проводиться щороку в день весняного рівнодення - 20 березня. День Землі - це спеціальний час, який призначений, щоб привернути увагу всіх людей до усвідомлення планети Земля як їхнього спільного дому, відчути нашу всеземну спільність і взаємну залежність один від одного.

08:39 21.03.2023

Незадекларована праця – погано для всіх!

Незадекларована праця – погано для всіх!

Незадекларована праця завдає шкоду державі. Неформальна економіка і незадекларована праця в мирний час обмежують можливості держави проводити сучасну соціальну політику у сферах освіти, охорони здоров’я, розвитку професійних навичок, зайнятості, соціального захисту та пенсійного забезпечення, сприяють ухиленню від сплати податків, зменшують надходження до державного і місцевих бюджетів.

08:36 21.03.2023

19 березня відзначають своє професійне свято працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!

19 березня відзначають своє професійне свято працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!

І саме сьогодні напередодні цього професійного свята в Новослобідській сільській раді відбувся урочистий захід, на якому були відзначені подяками та грамотами працівники комунальної галузі нашої громади!

08:20 20.03.2023

ДО УВАГИ ГОРОМАДЯН!!!

ДО УВАГИ ГОРОМАДЯН!!!

20 медичних закладів Сумщини можуть надавати безоплатну реабілітаційну допомогу.

08:12 20.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь