A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Запали свічку пам'яті

Запали свічку пам'яті

В останню суботу листопада ми разом із українцями всього світу вшануємо пам'ять жертв голодоморів.

13:55 25.11.2022

Ремесла рідного села. Лозоплетіння.

Ремесла рідного села. Лозоплетіння.

Шановна громадо! Хочемо ознайомити вас з матеріалами роботи "Ремесла рідного краю. Лозоплетіння", яку підготували Федорцев Іван, Нікітчук Денис, Черненко Катерина і Тверітінова Дар'я на обласну просвітницько - краєзнавчу акцію "Мій рідний край" під наставництвом вчителя історії Мазівської гімназії Сахненко О.П. Матеріал дійсно цікавий і корисний, адже не кожен мешканець знає, що на території нашої Новослобідської громади жив народний умілець з лозоплетіння Манжос А.В., якому можна замовити виготовлення кошика будь - якого розміру!

13:51 25.11.2022

«Лелеченька» облетіла Сумщину.

«Лелеченька» облетіла Сумщину.

 21 листопада у заочному форматі відбувся обласний етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси», номінація «художнє виконавство» – «Лелеченька».

13:48 25.11.2022

Наслідки вчорашньої ракетної атаки

Наслідки вчорашньої ракетної атаки

Наслідки вчорашньої ракетної атаки: станом на 24.11 19:00 виробники електроенергії забезпечили понад 50% потреб споживання в країні. Вже працює значна частина теплоелектростанцій та гідроелектростанцій, поступово набирають потужність всі атомні станції, за винятком окупованої Запорізької АЕС.

06:46 25.11.2022

ГЕРОЇ СЕРЕД НАС...

ГЕРОЇ СЕРЕД НАС...

Василь Климець, за освітою стоматолог, який працював на одному з підприємств Групи АГРОТРЕЙД, ніяк не міг уявити, що колись стане військовим медиком.

06:42 25.11.2022

онлайн - нарада управління культури з питання "Збереження об'єктів культурної спадщини: виклики сьогодення, пріоритетні завдання, шляхи реалізації"

онлайн - нарада управління культури з питання "Збереження об'єктів культурної спадщини: виклики сьогодення, пріоритетні завдання, шляхи реалізації"

24.11.2022 року, пройшла онлайн - нарада управління культури Сумської обласної державної адміністрації під голуванням начальника управління Олени Мельник з представниками культурної галузі, з питання "Збереження об'єктів культурної спадщини: виклики сьогодення, пріоритетні завдання, шляхи реалізації".

06:34 25.11.2022

Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору

Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору

Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 років і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 років. У 2021 році День пам’яті жертв голодоморів – 27 листопада.

06:33 25.11.2022

Фундатор української історичної науки - наш земляк М.Ф. Берлінський.

Фундатор української історичної науки - наш земляк М.Ф. Берлінський.

Шановна громадо! Хочемо ознайомити вас з матеріалами роботи "Фундатор української історичної науки - наш земляк М.Ф. Берлінський", яку підготували Філіпова Тетяна і Діденко Роман на обласну просвітницько - краєзнавчу акцію "Мій рідний край" під наставництвом вчителя історії Новослобідського ліцею Чернякової Г.М. Матеріал дійсно цікавий.

06:31 25.11.2022

Під час війни проблема домашнього насильства в Україні є як ніколи актуальною.

Під час війни проблема домашнього насильства в Україні є як ніколи актуальною.

На передодні Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою , 23 листопада 2022 року спеціалістами центру надання соціальних послуг Новослобідської сільської ради Лілією Єременко, Тетяною Ніколаєвою спільно із начальником Конотопського районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» у Сумській області Оленою Подольською, за участі поліцейського офіцера громади Євгена Риндича та волонтера пробації, студентки ВСП «Путивльський фаховий коледж» СНАУ Наталії Лапіної, проведено інформаційно-просвітницький захід з особами, що засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, на тему: «Запобігання та протидія домашньому насильству».Метою даного заходу було підвищення рівня обізнаності засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, про форми, причини та наслідки домашнього насильства, формування нетерпимого ставлення до насильницької моделі поведінки.

06:28 25.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь