A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Зміни до розрахунку частки сільськогосподарського товаро-виробництва

Зміни до розрахунку частки сільськогосподарського товаро-виробництва

Головне управління ДПС у Сумській області акцентує, відповідно до п.п. 298.8.1 п. 298.8 ст. 298 Податкового кодексу України сільськогосподарські товаровиробники для набуття статусу або підтвердження статусу платника єдиного податку подають не пізніше 20 лютого поточного року:  загальну податкову декларацію з податку на поточний рік щодо всієї площі земельних ділянок, з яких справляється податок (сільськогосподарських угідь (ріллі, сіножатей, пасовищ, багаторічних насаджень), та/або земель водного фонду внутрішніх водойм (озер, ставків та водосховищ), - контролюючому органу за своїм місцезнаходженням (місцем перебування на податковому обліку);  звітну податкову декларацію з податку на поточний рік окремо щодо кожної земельної ділянки - контролюючому органу за місцем розташування такої земельної ділянки (юридичні особи);  розрахунок частки сільськогосподарського товаровиробництва (юридичні особи) - контролюючим органам за своїм місцезнаходженням та/або за місцем розташування земельних ділянок за формою, затвердженою центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної аграрної політики, за погодженням із центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну фінансову політику;  відомості (довідку) про наявність земельних ділянок - контролюючим органам за своїм місцезнаходженням та/або за місцем розташування земельних ділянок;  додаток 3 «Розрахунок мінімального загального податкового зобов'язання за податковий (звітний) рік» за своїм місцезнаходженням та/або за місцем розташування земельних ділянок. Звертаємо увагу, Міністерство аграрної політики та продовольства України наказом від 09.11.2023 № 1935 внесло зміни до Розрахунку частки сільськогосподарського товаровиробництва, подання якого є обов'язковим при набутті або підтвердженні статусу платника єдиного податку четвертої групи.

13:55 19.02.2024

19 лютого – День Державного Герба України

19 лютого – День Державного Герба України

Саме 19 лютого 1992 року Верховна Рада України затвердила своєю Постановою Державний Герб незалежної України. Ним став золотий Тризуб на синьому щиті – національний символ українців часів визвольних змагань XX століття, який має статус малого герба та є головним елементом майбутнього великого герба.

09:29 19.02.2024

Про форум вакансій

Про форум вакансій

Інформуємо про проведення форуму вакансій «Твоя робота», який відбудеться 22 лютого 2024 року з 14:00 до 19:00 та 23 лютого 2024 року з 10:00 до 15:00 у Конгрес-центрі СумДУ (м. Суми, вул. Покровська, 9/1). Цей захід організований Громадською організацією «Полтавська платформа» та проектом Дія. Бізнес спільно з БО «Світло надії» в рамках проєкту «Програма економічної стійкості України», що реалізується в партнерстві з місією JERU (міжнародні неурядові організації Welthungerhilfe та Concern Wordwide). Форум буде складатися з трьох локацій: лекційної зони, консультаційної зони та зони роботодавців. Підприємці матимуть змогу особисто поспілкуватися з потенційними кандидатами, презентувати свій бренд роботодавця, представити вакансії та розповісти про свою компанію. У зоні роботодавців для кожного бізнесу буде організовано власний інфопоінт, обладнаний столом, стільцями для представників підприємства та для кандидатів, інформаційною табличкою. Реєстрація на форум проходить за посиланням https://forms.gle/b1Abz2NnwqVAZX2z9 У зв’язку з цим просимо проінформувати суб’єктів господарювання щодо участі у даному заходу та розмістити вищевказану інформацію на офіційних вебресурсах.

14:47 16.02.2024

16 лютого - День Єднання

16 лютого - День Єднання

Свято запровадив у 2022 році Володимир Зеленський. На тлі загрози нападу росії на нашу країну, коли західні держави називали імовірною датою агресії саме 16 лютого, президент закликав святкувати у цей день нове свято – День єднання.

14:06 16.02.2024

ЗНИЩЕНО 13 РАКЕТ РІЗНИХ ТИПІВ

ЗНИЩЕНО 13 РАКЕТ РІЗНИХ ТИПІВ

Уночі 15 лютого 2024 року російські окупанти атакували Україну крилатими ракетами повітряного базування Х-101/Х-555/Х-55, морського базування – «Калібр», балістичними ракетами «Іскандер-М»/ KN-23, зенітними керованими ракетами С-300, керованими авіаційними ракетами Х-59.

09:46 16.02.2024

Допомога ЗСУ - один із основних пріоритетів та обов’язків сьогодення для кожного українця.

Допомога ЗСУ - один із основних пріоритетів та обов’язків сьогодення для кожного українця.

Допомога ЗСУ - один із основних пріоритетів та обов’язків сьогодення для кожного українця. Саме завдяки мужнім воїнам, справжнім синам Вільної та Незалежної Неньки, ми маємо змогу працювати й продовжувати науковий та творчій процес задля розвитку та відбудови нашої держави.

09:06 16.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь