A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Земельні відносини

Оцінка майна без оцінювача

Оцінка майна без оцінювача у II кварталі 2021 року: будь-хто зможе самостійно оцінити майно онлайн та автоматично отримати довідку

08:23 23.02.2021

Гарна новина!

Нарешті наближаємося до фінішної прямої прийняття ключових революційних законів по земельній реформі. Аграрний Комітет рекомендував парламенту ухвалити законопроєкти щодо передачі землі «на місця» та електронні аукціони. ! Закон №2194 - основа для розвитку земельних відносин: - фіналізація земельної децентралізації;  - радикальна дерегуляція та деконцентрація у сфері земельних відносин; - усунення корупційних ризиків в управлінні земельними ресурсами; - залучення інвестицій.  Текст законопроекту – за посиланням: https://bit.ly/370lHJH ! Закон №2195 – реальний прорив з точки зору доступності, прозорості, відкритості і сервісу: - мінімізація корупційних ризиків: прозоре та ефективне користування і розпорядження землями; - діджиталізація і автоматизація галузі; - інформація про земельні торги виключно через електронні аукціони і в режимі реального часу через мережу інтернет; - публічна електронна система про земельні ділянки.  Текст законопроекту – за посиланням: https://bit.ly/2ZaHN7L  

10:17 15.02.2021

РАДА ПІДТРИМАЛА ЗАКОНОПРОЄКТ ЩОДО ЄДИНОЇ ПРАВОВОЇ ДОЛІ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК

Депутати підтримали «автоматичність» переходу прав користування земельною ділянкою при переході права власності на розташовану на ній будівлю, споруду від землекористувача до нового власника майна. Відповідний Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо єдиної правової долі земельної ділянки та розміщеного на ній об'єкта нерухомості" (проект № 0850) прийнято 2 лютого 2021 року.

16:32 08.02.2021

Увага!!!

Громадянам, які одноосібно обробляли у минулому році земельні ділянки понад 2 га, необхідно задекларувати доходи

08:35 28.01.2021

АГРАРІЇ СУМЩИНИ ОТРИМАЛИ 66,2 МЛН ГРИВЕНЬ З ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ ЗА ПРИДБАННЯ ТЕХНІКИ ВІТЧИЗНЯНОГО ВИРОБНИЦТВА

Завдяки бюджетній програмі «Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників» напряму «Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва» у 2020 році аграрії Сумщини придбали 650 одиниць техніки, сільськогосподарських машин та обладнання на загальну суму 326,7 млн гривень. Це сприяло суттєвому оновленню технічної бази аграрного сектору регіону.

15:40 27.01.2021

ВІДТЕРМІНОВАНО ВВЕДЕННЯ В ДІЮ ПОСИЛЕНИХ ВИМОГ ЩОДО ЗАГОТІВЛІ СИРОГО МОЛОКА

Набрав чинності наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 24.12.2020 № 2760, яким відтерміновано на 2 роки підвищення граничних значень для критеріїв відповідності сирого молока в частині вимог до безпечності та якості молока і молочних продуктів.

15:38 27.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь