A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

ЗВІСТКА З ФРОНТУ...

За повідомленням Третього відділу Конотопського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, наш земляк, уродженець с. Юр’єве, солдат ГОЛОВАЧОВ Олексій Сергійович, 1994 року народження, 23 жовтня зник безвісті під час ведення бойових дій в районі населеного пункту Бахмут, Бахмутського району, Донецької області.

10:52 08.11.2023

В рамках Всеукраїнської програма ментального здоров'я "Ти ЯК?"

Іноді обійми близької людини — це все, чого нам бракує, аби триматися, не падати духом. Пам’ятайте про це, частіше обіймайте рідних. А якщо між вами кілометри відстані — обіймайте словами. Вони неодмінно відчують ваші підтримку й тепло

10:48 08.11.2023

Місії FRIDA зріднюють людей!

І ми говоримо не тільки про команду, яка виїжджає на допомогу, а й про унікальний зв'язок між волонтерами та місцевими. І крайня місія на Сумщину (с. Мазівка) яскраво підкреслила це: місцеві, перебуваючи в умовах постійних обстрілів, зустріли нашу команду з борщем, салом і теплими обіймами. На нас чекали!

10:47 08.11.2023

Вкотре на вихідних до Новослобідської громади завітала команда лікарів Українсько-Ізраїльської місії медичних волонтерів FRIDA Ukraine !

Лікарі проводили обстеження та консультації населенню громади, проводили малоінвазивні операцій в польових умовах та надавали стоматологічні послуги! Було прийнято 270 пацієнтів, та проведено майже 600 консультацій!

10:40 08.11.2023

набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання та обігу піротехнічних виробів»

6 листопада 2023 року набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання та обігу піротехнічних виробів» (N°3039-IX).

10:28 08.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь